Με δύο γκολ στο Παγκρήτιο, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε τα 80 τέρματα με τον Ολυμπιακός και μπήκε σε μια πολύ κλειστή λίστα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να ξεχωρίζει. Ο Μαροκινός φορ άνοιξε το σκορ στο 30’ με δυνατή κεφαλιά και στο 70’ πέτυχε δεύτερο γκολ, φτάνοντας τα 20 φέτος.

Η βραδιά είχε και ιδιαίτερη σημασία για τον 31χρονο επιθετικό. Με τα δύο γκολ έφτασε τα 80 με τον Ολυμπιακό σε 127 αγώνες, ισοφαρίζοντας τον Ίλια Ίβιτς που είχε τον ίδιο αριθμό σε 146.

Πλέον βρίσκεται τέταρτος στους ξένους σκόρερ του συλλόγου. Μπροστά του είναι οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (158), Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα (98) και Γιουσέφ Ελ Αραμπί (94).

Με τον ρυθμό που σκοράρει, μπορεί να τους πλησιάσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.