The beast is back – Αυτά έκανε ο Λεσόρ στην επιστροφή του στην ενεργό δράση
Ο Ματίας Λεσόρ επέστρεψε στη δράση και ξεσήκωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού με την παρουσία του στο Telekom Center.
Η επιστροφή του Ματίας Λεσόρ στην αγωνιστική δράση μετά από 291 ημέρες, έφερε άλλο αέρα στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να δίνουν τέλος στην αγωνιστική… κατηφόρα των τεσσάρων διαδοχικών ηττών και να παραμένουν στη δεκάδα της Euroleague.
Στα 22 λεπτά που έμεινε στο παρκέ ο Ματίας Λεσόρ κατέγραψε 9 πόντους (4/8 δίποντα, 1/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα, αλλά και 5 κερδισμένα φάουλ, σε μια «γεμάτη» βραδιά που είχε έντονο συναίσθημα, αποθέωση και δάκρυα.
His first bucket back, welcome BACK @ThiasLsf
Listen to that👏 pic.twitter.com/3NQAoCFYjz
— EuroLeague (@EuroLeague) March 12, 2026
Listen to that!
His family,his biggest supporters 💪@ThiasLsf letting them KNOW with the dunk #MotorolaMagicMoment @Moto @Paobcgr pic.twitter.com/3cCAvQfjml
— EuroLeague (@EuroLeague) March 12, 2026
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.