Η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τον πάγκο της Μονακό δημιούργησε ερωτήματα αναφορικά με τον προπονητή που θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τον πάγκο της Μονακό δημιούργησε ερωτήματα αναφορικά με τον προπονητή που θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι ο Σέργκι Γκλαντίρ θα αναλάμβανε τον ρόλο του head coach στον αγώνα, όπως είχε συμβεί και στα προηγούμενα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το BeBasket, στον αποψινό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό δεν θα κοουτσάρει ο Γκλαντίρ, αλλά ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι. Και οι δύο αποτελούν μέλη του τεχνικού επιτελείου της Μονακό, ακόμη και μετά την παρουσία του Σπανούλη, με τον Γεωργιανό να αναλαμβάνει σήμερα καθήκοντα πρώτου προπονητή.

Ο Μαρκοϊσβίλι δεν διαθέτει το απαιτούμενο δίπλωμα για να βρίσκεται στον πάγκο σε αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος, όμως στη EuroLeague δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.