Ο ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και ο Τάισον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς.

Η αναμέτρηση με την Κηφισιά και η νίκη με 4-1 στο γήπεδο της Νεάπολης αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ που, πλέον, στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Κυριακή 8/3, 21:00), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τα νέα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου από τη σημερινή (5/3) προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία ήταν ανάμεικτα. Από τη μία, ο Τάισον έβγαλε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και μετά συνέχισε με ατομικό, αυξάνοντας τις πιθανότητες να δώσει το παρών στο Φάληρο. Αντίθετα, οι Τζόντζο Κένι και Γιώργος Γιακουμάκης, που αποχώρησαν τραυματίες από τα πρόσφατα παιχνίδια κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Κηφισιά, αντίστοιχα, υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Παράλληλα, οι Δημήτρης Πέλκας, Σουαλιό Μεϊτέ και Γίρι Παβλένκα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί εκ νέου στην προπόνηση της Παρασκευής (6/3) που θα διεξαχθεί στις 17:00.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.