ΑΕΚ: Η επιθετική πολυφωνία σε όλο της το μεγαλείο – Ο Μουκουντί έγινε ο 20ος σκόρερ της φέτος
Μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 4-0 επί του Λεβαδειακού, ο Μάρκο Νίκολιτς είδε οι διαφορετικοί φετινοί σκόρερ της «Ένωσης» να φτάνουν τους 20.
Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Λεβαδειακό και με το καθαρό 4-0 ανέβηκε μόνη στην κορυφή της Stoiximan Super League.
Ο Μάρκο Νίκολιτς είχε σχεδόν όλους διαθέσιμους, πλην του Κοϊτά, απουσία που τον ανάγκασε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στην άδεια Allwyn Arena.
Η Ένωση μπήκε αποφασιστικά και προηγήθηκε μόλις στο 5’ με κεφαλιά του Μουκουντί.
Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μάνταλος: πρώτα «σέρβιρε» στον Γιόβιτς για το 2-0 και έπειτα σκόραρε ο ίδιος για το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαρίν στο 68’.
Ο Νίκολιτς είδε τον Μουκουντί να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ και να γίνεται ο 20ός σκόρερ της ομάδας.
Πρώτος παραμένει ο Γιόβιτς με 17 τέρματα (13 στο πρωτάθλημα, όσα και ο Ελ Κααμπί), ενώ Μαρίν και Κοϊτά έχουν από έξι.
Ο Κουτέσα μετρά πέντε, Πινέδα, Λιούμπισιτς και Πιερό τέσσερα, Μάνταλος, Καλοσκάμης και Βάργκα τρία, πέντε παίκτες έχουν δύο, ενώ Βίντα, Μουκουντί, Γκρούγιτς, Χρυσόπουλος και Γκατσίνοβιτς από ένα.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.