Ο Άγγελος Ποστέκογλου παραδέχθηκε πως η απόφασή του να κάτσει στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν ήταν και η πιο σωστή για τον ίδιο.

Μετά από καιρό μακριά από τη δημοσιότητα, ο Άγγελος Ποστέκογλου έκανε την επανεμφάνισή του, όχι σε κάποιον πάγκο, αλλά μπροστά στα μικρόφωνα της εκπομπής «The Overlap». Ο 60χρονος τεχνικός μίλησε ανοιχτά για τη θητεία του στην Τότεναμ, από όπου αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Europa League, που έβαλε τέλος σε 17 χρόνια χωρίς τρόπαιο για τους «Spurs».

Σε νέα του συνέντευξη στο «Stick to Football», ο Ελληνοαυστραλός προπονητής στάθηκε στην αποτυχημένη του εμπειρία στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου έμεινε μόλις 39 ημέρες. «Ήταν κακή απόφαση να πάω εκεί. Δεν φταίει κανείς άλλος· ήταν δικό μου λάθος», είπε, τονίζοντας πως ανέλαβε την ομάδα πολύ σύντομα μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ, σε μια περίοδο που η Φόρεστ βρισκόταν σε αναταραχή.

Ο Ποστέκογλου παραδέχθηκε πως μετά από δύο δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στους πάγκους, η ανεργία τον αποδιοργάνωσε. «Ήταν η πρώτη φορά εδώ και πάνω από 20 χρόνια που δεν δούλευα. Ένιωθα χαμένος», είπε χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, εξήγησε πως είδε στη Νότιγχαμ προοπτική, εξαιτίας της ποιότητας του ρόστερ και της παρουσίας της στην Ευρώπη. Σήμερα, τόσο η πρώην ομάδα του όσο και η Τότεναμ παλεύουν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, με την Άρσεναλ να οδηγεί την κούρσα στην Premier League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.