Μπαρτζώκας: «Θα δούμε στην προπόνηση αν θα παίξουν Μιλουτίνοφ-Τζόουνς στον τελικό»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του τελικού του Allwyn Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό AKTOR στον τελικό (21/2, 20:00) του Final Allwyn 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο περιθώριο της προπόνησης των Πειραιωτών και αναφέρθηκε στα σημεία που θα κρίνουν το παιχνίδι, ενώ στάθηκε στην κατάσταση των τραυματιών.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:
Για την κατάσταση των Μιλουτίνοφ και Τζόουνς: «Η προπόνηση θα δείξει. Έχουμε πάρει έναν κηδεμόνα για να μπει στο χέρι του Μιλουτίνοβ για να δούμε αν μπορεί να παίξει και αν πονάει. Ο Ταϊρίκ Τζόουνς έκανε θεραπείες, έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει μέχρι τώρα. Θα δοκιμάσει επίσης στην προπόνηση για να δούμε κατά πόσο η ενόχληση που έχει έτσι κι αλλιώς από την τενοντίτιδα είναι διαχειρίσημη, ή όχι».
Για τον Μόντε Μόρις: «Το μπάσκετ προχωράει και αυτή τη στιγμή οι συνθήκες του παιχνιδιού διαμορφώνουν το πώς θα πας με το ρόστερ, ποιους ξένους θα χρησιμοποιήσεις. Το ποιος θα παίξει 5 σε ένα παιχνίδι επηρεάζει και τον πλέι μέικερ. Θα κάνουμε μια συζήτηση με τους συνεργάτες και τους παίκτες για να τους πούμε ότι δεν είναι προσωπικό ποιος θα μείνει έξω, αλλά καθαρά ότι όλοι πρέπει να παίξουν. Αύριο μπορεί να έχουμε διαφορετικά δεδομένα. Χρειαζόμαστε 3 πόιντ γκαρντ, αλλά και 3 ψηλούς. Θα παίξει ρόλο η προπόνηση και οι θεραπείεες. Είναι εντελώς αβέβαιο στο μυαλό μου ποιοι θα είναι οι έξι ξένοι».
Για τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Κανείς δεν σκέφτεται τι έχει γίνει στο παρελθόν. Από την τελευταία νίκη μας απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουν μεσολαβήσει τόσα πράγματα, θετικά αρνητικά. Η ζωή εξελίσσεται και ανατρέπει τα πράγματα όλα. Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιόμορφα, πολύ ιδιαίτερα. Οι δύο ομάδες παίζουν σε συγκεκριμένο επίπεδο και με 1-2 plays να κριθεί η εξέλιξη του παιχνιδιού. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να το κάνουμε».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.