Βαρύ πλήγμα γνώρισε η Ίντερ στη Νορβηγία, όπου ηττήθηκε 3-1 από τη Μπόντο και έχασε με τραυματισμό τον Λαουτάρο.

Η Ίντερ ταξίδεψε στη Νορβηγία για το πρώτο της ματς με τη Μπόντο στα playoffs του Champions League ως πρωτοπόρος της Serie A, με διαφορά επτά βαθμών από τη Μίλαν, όμως δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Στο συνθετικό χλοοτάπητα του «Aspmyra Stadion», οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη της έδρας τους και επικράτησαν με 3-1, παίρνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «16».

Σαν να μην έφτανε η ήττα, οι «νερατζούρι» είδαν και τον Λαουτάρο Μαρτίνες να αποχωρεί τραυματίας στο 61’, με ενοχλήσεις στη γάμπα, δίνοντας τη θέση του στον Μάρκους Τουράμ.

«Χάσαμε τον Λαουτάρο, θα μείνει για λίγο καιρό εκτός δράσης… Ο τραυματισμός είναι σοβαρός», δήλωσε ο Κρίστιαν Κίεβου.

Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση, με τον Αργεντινό να υποβάλλεται σε εξετάσεις για να καθοριστεί η ακριβής έκταση του προβλήματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.