Λούκιτς: «Αν σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε ευκαιρία απέναντι στον Παναθηναϊκό, καλύτερα να μην έρθουμε»
Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ηρακλή στον προημιτελικό του Allwyn Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ζόραν Λούκιτς αποθέωσε τους παίκτες του για την πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού.
Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ηρακλή στον προημιτελικό του Allwyn Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ζόραν Λούκιτς αποθέωσε τους παίκτες του για την πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λούκιτς:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ειδικά για το πρώτο μέρος. Ήταν το καλύτερο εικοσάλεπτο απ’ όταν ήρθα στον Ηρακλή. Στο δεύτερο είδαμε κάτι που δεν μου άρεσε, έπρεπε να το διορθώσουμε. Το πρώτο ήταν καταπληκτικό, το πώς κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, το πώς τιμωρήσαμε τον αντίπαλο, η ενέργεια, οι αποφάσεις.
Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να παίξουμε αυτό το μπάσκετ. Δεν είναι αρκετά τα 25 λεπτά για τον ημιτελικό.
Αν σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε ευκαιρία, καλύτερα να μην έρθουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Σίγουρα τα 25 λεπτά δεν είναι αρκετά. Έχουμε μπροστά μας 24 ώρες για να δούμε το βίντεο, να κάνουμε την ανάλυσή μας, να ξεκουραστούμε, να δώσουμε στους παίκτες τις πληροφορίες και να τις καταλάβουν. Γιατί όχι; Αυτή είναι η συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε. Θα δούμε αύριο. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό.
Περίμενα ερώτηση για τον Ράιτ-Φόρμαν. Ο Ηρακλής είναι ομάδα. Ξέρω ότι όλοι θέλουν κάτι ξεχωριστό, αλλά ας μιλήσουμε για τον αποψινό αγώνα και για το πώς παίξαμε. Ξέρω ότι υπάρχει η ερώτηση, αλλά αυτή η υπόθεση αφορά εμάς και μόνο εμάς».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.