Απίστευτη γκάφα της Τζένοα: Έκανε παίκτη τον Ρούμπεν Αμορίμ
Σε τρομερή γκάφα υπέπεσε η Τζένοα, καθώς μπέρδεψε τους... Αμορίμ.
Σε τρομερή γκάφα υπέπεσε η Τζένοα, καθώς μπέρδεψε τους… Αμορίμ.
Στην αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στην Κρεμονέζε και την Τζένοα, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A, σημειώθηκε ένα απίστευτο λάθος από την πλευρά των φιλοξενούμενων που δεν άργησε να γίνει viral. Η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για τα γραφικά μπέρδεψε τον Άλεξ Αμορίμ με τον Ρούμπεν Αμορίμ, με αποτέλεσμα την ώρα της παρουσίασης του παίκτη να εμφανιστεί στην οθόνη το πρόσωπο του Πορτογάλου προπονητή.
Για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, πάντως, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς αποτέλεσε το ντεμπούτο του. Ο 20χρονος αμυντικός αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την Αλβέρκα.
Το περιστατικό έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, ενώ επανέφερε στο προσκήνιο το όνομα του 41χρονου τεχνικού, ο οποίος είχε απασχολήσει έντονα το προηγούμενο διάστημα, κυρίως λόγω της απομάκρυνσής του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
In today’s match between Cremonese and Genoa, Alex Amorim made his debut. Serie A editing team displayed him as Ruben Amorim wearing a Genoa jersey. pic.twitter.com/maJQ7kdpiQ
— Troll Football Media (@TrollFootball2) February 15, 2026
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.