Επικό πανό των οπαδών του Ηρακλή: «Ερχόμαστε σε λίγο»
Οι οπαδοί του Ηρακλή απουσίασαν από το ξεκίνημα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως άφησαν... σημείωμα, σε μορφή ενός τεράστιου πανό.
Οι οπαδοί του Ηρακλή απουσίασαν από το ξεκίνημα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως άφησαν… σημείωμα, σε μορφή ενός τεράστιου πανό.
Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την GBL, όμως οι οπαδοί του Γηραιού απουσίασαν από το τζάμπολ του αγώνα.
Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής έπαιζε στο Καυτατζόγλειο με τον Αστέρα Β’ AKTOR, με τους οπαδούς του Γηραιού να έχουν πάει πρώτα εκεί και στην συνέχεια να μεταφέρονται στο Ιβανόφειο για το μπασκετικό ματς.
Βέβαια οι οπαδοί του Ηρακλή άφησαν και… σημείωμα, καθώς ανέβασαν ένα πανό που κάλυπτε όλο το πέταλο και έγραψε «Ερχόμαστε σε λίγο».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.