Ατζέντης Λιβάγια: «Απόλυτος θρύλος στην Ελλάδα, έδωσε στην ΑΕΚ τίτλο»
Καμία βάση δε φαίνεται να έχουν, σύμφωνα με τους Κροάτες, τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.
Καμία βάση δε φαίνεται να έχουν, σύμφωνα με τους Κροάτες, τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.
Περί αυτού μίλησε και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή κάνοντας μια αναδρομή και όταν βρισκόταν στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λιβάγια:
«Δεν μπορώ να επηρεάσω όσα γράφουν τα ελληνικά ΜΜΕ. Ο Λιβάγια είναι απόλυτος θρύλος στην Ελλάδα και χαίρει τεράστιας εκτίμησης ως ποδοσφαιριστής. Ήταν εκείνος που έδωσε στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Για τριάμισι συνεχόμενα χρόνια ήταν υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη, του πρώτου σκόρερ και για την κορυφαία ενδεκάδα.
Συνέχισε να κυριαρχεί και στην Κροατία, όπου αναδείχθηκε αρκετές φορές καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ. Μιλάμε, δηλαδή, για έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και επτά χρόνια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Δεν είναι καθόλου περίεργο αν ο Παναθηναϊκός σκέφτηκε την περίπτωσή του»
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.