Μπαρτζώκας: «Ο Κόρι Τζόσεφ παίζει πολύ απλά και είναι πολύ σημαντικό για τους δικούς μας point guard»
Στην εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στο Περιστέρι Betsson, στην αυτοπεποίθηση που αποπνέει η ομάδα του, αλλά και στην προσαρμογή του Κόρι Τζόσεφ στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι Betsson στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του στο φημερινό παιχνίδι (31/1), στην αυτοπεποίθηση που δείχνει ο Ολυμπιακός και στην προσαρμογή του Κόρι Τζόσεφ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού:
“Ήμασταν πολύ πιο σοβαροί στο δεύτερο ημίχρονο, φυσικά και το Περιστέρι ήταν δύσκολο να παίξει στον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους.Πιστοποίησε και την άνοδο του ελληνικούπρωταθλήματος, είναι μια καλή ομάδα και όλες οι ομάδες έχουν καλό πλάνο, παίζουν σκληρά, παίζουν με ταχύτητα, έχουν καλούς ξένους και οι Έλληνες αρχίζουν να έχουν μεγαλύτερο ρόλο. Επομένως οι παίκτες μας θα πρέπει να καταλάβουν ότι μπορεί αυτά τα ματς να λήγουν με τέτοιες διαφορές αλλά χρειάζεται να καταβάλλεις προσπάθεια που είναι πολύ σημαντικό”.
Για τον Κόρι Τζόσεφ:
“Ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι και παίζει πολύ απλά, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για τον τρόπο που παίζουμε. Ψάχνει να βρει τον ανοιχτό παίκτη και είναι ανιδιοτελής και δεν ειναι εγωιστής. Ταυτόχρονα είναι καλός αμυντικός στη μπάλα και παίζει με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι δείχνει το σώμα του. Νομίζω λοιπόν πως όταν γυρίσει και ο Μόντε Μόρις, έχουμε και τον Φρανκ Νιλικίνα, σε αυτη τη θέση θα έχουμε πολλές λύσεις”.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.