«Μάγος, θυμίζει τον Μέσι» – Ο Καρέτσας με την γκολάρα επί της Μάλμε έκανε το Χ να παραμιλάει
Μαγεία Καρέτσα ξανά και ξανά και ξανά
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα και να…τρελαίνει την Ευρώπη. Το βράδυ της Πέμπτης, ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη σημαντική νίκη της Γκενκ απέναντι στη Μάλμε για την τελευταία αγωνιστική του Europa League. Η βελγική ομάδα επικράτησε με σκορ 2-1, με τον 18χρονο να πετυχαίνει ένα γκολ-ποίημα αλα Μέσι.
Στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, ο 18χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός κινήθηκε έξω από την περιοχή και ένα απίθανο σουτ στην κίνηση, κρέμασε τον πορτιέρε της Μάλμε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να χαρίσει τη νίκη στη Γκενκ.
() scored the to give the victory Genk
— Rising Stars XI (@RisingStarXI) January 29, 2026
Το εντυπωσιακό γκολ του 18χρονου Έλληνα προκάλεσε αρκετά σχόλια στο Χ με κάποιους να τον χαρακτηρίζουν «μάγο», άλλους να γράφουν «Θεέ μου», άλλους να λένε ότι θύμισε Μέσι και άλλους να τον καλούν «σταμάτα πια, σταμάτα».
Messi esque goal by Karetsas today. He’s a wonderful talent.
— BoyzInBlue (@BernardoControl) January 30, 2026
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.