Η ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωσή τους οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ γνωστοποίησαν πως όλες οι εκδρομές για τη Λιόν ακυρώνονται και το πέταλο που θα τους φιλοξενούσε θα παραμείνει κλειστό.

Σε αυτή τονίζεται πως ακυρώνονται όλες οι εκδρομές προς τη Λιόν για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/1) για την όγδοη και τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa League, ενώ η Θύρα 4 θα είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων των «ασπρόμαυρων».

«Με απόφαση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ όλες οι οδικές και αεροπορικές εκδρομές στην Λυών ακυρώνονται και το πέταλο το οποίο θα μας φιλοξενούσε ,θα παραμείνει κλειστό ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα αδέρφια μας που χάθηκαν τόσο άδικα στο δυστύχημα στην Ρουμανία.

Ενημερώνουμε επίσης ότι η Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας θα είναι ανοιχτή αύριο Τετάρτη από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 για όποιον επιθυμεί να αποδώσει έναν ελάχιστο φόρο τιμής.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τον πόνο μας.

Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.