Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τι έγινε στην σημερινή προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μάλιστα, την παρθενική του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Κόρι Τζόζεφ. Ο Αμερικανός γκαρντ, που έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας, ενσωματώθηκε άμεσα στο πρόγραμμα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η προπόνηση της Τρίτης έφερε και ευχάριστα νέα για τους «ερυθρόλευκους». Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είχε υποστεί διάσειση στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις και τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Θετική ήταν η εξέλιξη και στην περίπτωση του Ταϊρίκ Τζόουνς. Ο Αμερικανός σέντερ είχε αποχωρήσει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (29/1, 21:15) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.