Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν δηλώσεις στο πλαίσιο της τελετής ονοματοδοσίας του κλειστού Αγίου Δημητρίου σε Γιώργος Πρίντεζης.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν δηλώσεις στο πλαίσιο της τελετής ονοματοδοσίας του κλειστού Αγίου Δημητρίου σε Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Νομίζω ότι ο Γιώργος είναι ένας αθλητής πρότυπο, ένας άνθρωπος διαμάντι. Ξεκίνησε από εδώ, ήρθε στον Ολυμπιακό. Νομίζω ξεπέρασε τα όνειρά του, κατέκτησε Ευρωλίγκα με buzzer-beater, μάλλον ξεπερνά τα όνειρα κάθε ανθρώπου, ειδικά αν είσαι φίλαθλος και οπαδός και αγαπάς αυτή την ομάδα. Είναι ένα παράδειγμα για τη νέα γενιά.

Όπως είπε ο ίδιος στον λόγο του, ο αθλητισμός έχει και χαρές και λύπες και δεν μετράνε μόνο οι νίκες και οι τίτλοι και οι κατακτήσεις. Αυτά μένουν, αλλά για τους αθλητές και για όλους μας δενόμαστε και στα δύσκολα. Του αξίζουν συγχαρητήρια, είναι άξιος και του εύχομαι τα καλύτερα.

Φυσικά και μιλάμε μαζί του, ακούμε και τη γνώμη του, την οποία σεβόμαστε πάρα πολύ. Σήμερα δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι. Είναι δεδομένο ότι η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοιχτή για τον Γιώργο, αλλά νομίζω ότι σήμερα προέχει να ζήσουμε εδώ τη στιγμή, είναι μία πολύ μεγάλη ιστορική στιγμή. Είναι τόσο νέος και ένα κλειστό γυμναστήριο παίρνει το όνομά του. Να μείνουμε στη σημερινή στιγμή”.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από τη μεριά του δήλωσε: “Να πούμε συγχαρητήρια στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, για την τιμή που έκανε στον Γιώργο. Είναι τεράστια τιμή, ένα κλειστό γυμναστήριο, από εκεί που ξεκίνησε ο Γιώργος το μπάσκετ να παίρνει το όνομά του.

Όπως είπε ο Γιώργος αυτά που σε δένουν με έναν άνθρωπο δεν είναι μόνο οι επιτυχίες, γιατί περάσαμε και αποτυχίες, χρόνια που δεν πήραμε τίτλους. Το ήθος του είναι μοναδικό, είναι αυθεντικός, πάντα έτσι ήταν. Και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου. Είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε.

Αγωνιστικά εκτός από το πεταχτάρι, εγώ πάντα είχα λαχτάρα να δω τις κινήσεις που έκανε με πλάτη, όταν έπαιζε με πλάτη τα καλύτερα τεσσάρια της Ευρώπης και τους έβαζε μέσα στα καλάθια. Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ.

Εξωαγωνιστικά ήταν πιστεύω ένας αγώνας στο ΟΑΚΑ (σ.σ. που του έχει μείνει) που νομίζω ήταν πριν πάρουμε το πρωτάθλημα, που είχε χάσει τον πατέρα του και ήμασταν μαζί με τον Γιώργο αγκαλιά στον πάγκο. Κερδίσαμε εκείνο το παιχνίδι. Ο Γιώργος δεν έπαιζε, ήμασταν μαζί αγκαλιά σε μία τέτοια στιγμή, λίγες ημέρες αφού είχε χάσει τον πατέρα του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.