Μήνυμα Αταμάν προς πάσα κατέυθυνση – DNP οι Σορτς και Γιούρτσεβεν
Οι δυο παίκτες του «τριφυλλιού» παρακολούθησαν τον αγώνα από τον πάγκο χωρίς να πατήσουν παρκέ.
Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες είχε ονοματεπώνυμο: Βασίλης Τολιόπουλος! Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ πάτησε το glass floor του Telekom Center Athens μετά από 14 αγωνιστικές στη Euroleague (τελευταία ήταν στην 9η αγωνιστική), και επιβεβαιώνοντας το ταλέντο του οδήγησε το «τριφύλλι» στη νίκη με 93-74 επί της Μπασκόνια, για την 23η αγωνιστική.
Αυτό όμως που έκανε εντύπωση πέραν από την απίθανη εμφάνιση του Τολιόπουλου, είναι πως ο Αταμάν δεν χρησιμοποίησε δευτερόλεπτο τον Τι Τζέι Σορτς και τον Ομέρ Γιούρτσεβεν!
Οι δυο παίκτες του «τριφυλλιού» παρακολούθησαν τον αγώνα από τον πάγκο χωρίς να πατήσουν παρκέ.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.