Η Φιορεντίνα έπαιξε για τον πρόεδρό της και του αφιέρωσε μία τεράστια νίκη.

Η Φιορεντίνα έπαιξε για τον πρόεδρό της και του αφιέρωσε μία τεράστια νίκη. Ο θάνατος του Ρόκο Κομίσο το Σάββατο (17/1) βύθισε στο πένθος τους «βιόλα», που ενώ είχαν το δικαίωμα να ζητήσουν αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με την Μπολόνια δεν το έκαναν. Αντίθετα, αγωνίστηκαν κανονικά, πήραν μεγάλο «διπλό» στο «Ρενάτο Νταλ’Αρα» με 2-1, το οποίο ήταν ολοκληρωτικά αφιερωμένο στη μνήμη του δικού τους ανθρώπου.

Από το πρώτο 45λεπτο η Φιορεντίνα έβαλε τις βάσεις για να φύγει νικήτρια από την έδρα των «ροσομπλού», σκοράροντας με τους Μαντράγκορα και Πίκολι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν τις στιγμές τους, μείωσαν στο 88′ με τον Φαμπιάν, αλλά στα λεπτά που απέμεναν δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.