Ο Παναθηναϊκός κοιτάει την περίπτωση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στην Τουρκία.

Μετά το κλείσιμο της μεταγραφής του Σαντίνο Αντίνο, ο Παναθηναϊκός ανεβάζει ρυθμούς για τις επόμενες κινήσεις του Ιανουαρίου, με το πλάνο να περιλαμβάνει ενίσχυση τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και στον άξονα.

Στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, έπειτα από σχετική ανάρτηση του Εμρέ Κονούρ, που αποκάλυψε το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Κροάτη χαφ.

Όπως σημειώνει ο Κονούρ, ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του, καθώς για τον 33χρονο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και η Ίντερ με τη Γιουβέντους.

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο Ράφα Μπενίτεθ βλέπει τον Μπρόζοβιτς ως «προπονητή μέσα στο γήπεδο», ενώ για την επιστροφή του στην Ευρώπη απαιτείται ποσό 4-5 εκατ. ευρώ.

Ο Κροάτης ανήκει από το 2023 στην Αλ Νασρ, με την οποία φέτος μετρά 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.