Τριάντης: Η Γουέστ Μπρομ κυνηγάει την περίπτωσή του
Ο Νεκτάριος Τριάντης αρχίζει και συγκεντρώνει τα βλέμματα ορισμένων ευρωπαϊκών ομάδων.
Ο Νεκτάριος Τριάντης αρχίζει και συγκεντρώνει τα βλέμματα ορισμένων ευρωπαϊκών ομάδων.
Ο 22χρονος διεθνής Έλληνας μέσος είχε συνεργαστεί με τον Ράμσεϊ στο MLS, καταγράφοντας θετική παρουσία με τρία γκολ και δύο ασίστ σε 10 συμμετοχές, ενώ είχε ξεχωρίσει από το ντεμπούτο του, δεχόμενος θερμά σχόλια από τον προπονητή του για την ωριμότητα και την αγωνιστική του ετοιμότητα.
Με τη Γουέστ Μπρομ να αναζητά ενίσχυση στη μεσαία γραμμή μετά την αποχώρηση του Τόμπι Κόλιερ, το ενδεχόμενο μετακίνησης του Τριάντη στη Γουέστ Μπρομ, παραμένει ανοιχτό, με τον Ράμσεϊ να εμφανίζεται θετικός σε μια νέα συνεργασία.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Mirror» ο Τριάντης είχε μπει στο στόχαστρο και στο παρελθόν από ομάδες του Νησιού, με την Μπλάκμπερν να ενδιαφέρεται, αλλά τελικά κατέληξε στη Μινεσότα.
Ο Τριάντης μεταγράφηκε στην Αμερική μόλις το καλοκαίρι, αλλά υπό τις οδηγίες του Ράμσεϊ, γρήγορα καθιερώθηκε ως ένας εξαιρετικός μέσος που μπορούσε να παίξει αποτελεσματικά και στις δύο πλευρές του παιχνιδιού σε υψηλό επίπεδο.
Υπενθυμίζουμε πως ο Τριάντης επέλεξε την Ελλάδα ως τη χώρα που επιθυμεί να εκπροσωπήσει σε διεθνές επίπεδο, καθώς η καταγωγή του είναι από την Αυστραλία και το Σίντνεϊ.
Nectarios Triantis a possible target for West Brom this month. New #WBA head coach Eric Ramsay worked with the 22yo central midfielder at Minnesota United + told Ramsay would be keen on a reunion. Was a Blackburn target before moving to MLS in the summer:https://t.co/Jkk54HQ4bC pic.twitter.com/HpI3pJhgdI
— Dan Marsh (@DanielMarsh92) January 12, 2026
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.