Σάκκαρη και Τσιτσιπάς είδαν το Περθ από ψηλά και ο Έλληνας τενίστας είχε όρεξη για πλάκα

Η Ελλάδα επικράτησε 3-0 της Ιαπωνίας στο πρώτο της παιχνίδι στο United Cup και επιστρέφει ξανά στη δράση την Δευτέρα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισαν» την Ιαπωνία και το Σάββατο μαζί με τα άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής έζησαν μια απίθανη εμπειρία στο Περθ.


Η ελληνική αποστολή ανέβηκε στην οροφή του «Ozone Optus Stadium», η οροφή του οποίου βρίσκεται στα 42 μέτρα. «Είχα δει την Optus Arena μόνο από έξω, τώρα είμαι στην κορυφή της και μπορώ να απολαύσω την εκπληκτική θέα. Ήταν τρομακτικά! Δεν είναι κάτι που κάνω πολύ συχνά! Μου αρέσει η αδρεναλίνη και να δοκιμάζω νέα πράγματα, αλλά ήταν δύσκολα εκεί πάνω», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Εν συνεχεία πείραξε την Μαρία Σάκκαρη λέγοντάς της ότι το χειρότερο που μπορεί να πάθει αν πέσει στο κενό είναι να πέσει πάνω στα λευκά πανιά που υπάρχουν στην οροφή του σταδίου, με την τενίστρια να απαντά: « Τι θα γίνει στην περίπτωση που πέσεις κάτω από το πανί;», ενώ αμέσως μετά παραδέχεται στην κάμερα ότι δεν είναι πολύ ενθουσιασμένη για την επίσκεψη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.