Και οι εξελίξεις αναφορικά με την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού σέντερ Ταϊρίκ Τζόουνς της Παρτίζαν… μόνο ευχάριστες δεν είναι.

Και οι εξελίξεις αναφορικά με την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού σέντερ Ταϊρίκ Τζόουνς της Παρτίζαν… μόνο ευχάριστες δεν είναι σήμερα (31/12) για την ομάδα του Πειραιά.

Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα “mozzartsport” η Παρτίζαν «φρενάρει» την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς από τον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί ο δικός της μεταγραφικός στόχος, με τον οποίο θα κάλυπτε το κενό που θα άφηνε στη φροντ λάιν ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν ο Κρις Σίλβα.

Και δυστυχώς για την Παρτίζαν και για τον Ολυμπιακό, ο Κρις Σίλβα επέλεξε τη Φενερμπαχτσέ και όχι τη σερβική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα ενημερώσει τους «κιτρινόμαυρους» πως θα κάνει χρήση του όρου στο συμβόλαιό του με την Ένωση για euroleague-out από την 1/1/2026.

Χθες (30/12), ο Ταϊρίκ Τζόουνς αγωνίστηκε 25 λεπτά στην ήττα της Παρτίζαν από τη Βαλένθια για την 19η αγωνιστική της EuroLeague μετρώντας 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Στα 17 ματς που έχει αγωνιστεί στη Euroleague την τρέχουσα σεζόν, ο Τζόουνς έχει μέσο όρο 10,6 πόντους, 6,1 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1,2 κλεψίματα μέσο όρο.

Πλέον, αναμένεται να φανεί πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια να κάνει τον Ταϊρίκ Τζόουνς δικό του. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αλλά τα πάντα μπορεί να συμβούν έως τις 5 Ιανουαρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.