Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς, μετά την επικράτηση της ομάδας του απέναντι στον ΟΦΗ (2-1).

Η ΑΕΚ πέτυχε το στόχο της και κλείνει το 2025 ως πρωτοπόρος της Super League. Μόλις τρία 24ωρα μετά την επική ανατροπή εναντίον της Κραϊόβα, η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς πέτυχε νέο come back αυτή τη φορά επί του ΟΦΗ με 2-1 στην OPAP Arena. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 2΄ με τον Σαλσέδο, αλλά ο Λιούμπιτσιτς στο 54΄ και ο Γιόβιτς στο 67΄ υπέγραψαν τη νίκη της ΑΕΚ στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μάρκο Νίκολιτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση, ωστόσο χάρη στη στήριξη του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά και στην ποιότητα του συνόλου που βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε στην ανατροπή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολιτς:

«Πρέπει να πω μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς, όταν θέλαμε την ώθηση μας την έδωσαν. Υπήρχε φυσική και σωματική καταπόνηση, δεν υπήρχαμε στο ματς. Κάναμε ευκαιρίες, είχαμε το πέναλτι το χαμένο. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε την ποιότητά μας, το ανατρέψαμε. Υπήρχε καταπόνηση. Ξέραμε τα αποτελέσματα και πόσο σημαντικό ήταν να πάρουμε τη νίκη.

Ξέρω πως τα τελευταία πολλά χρόνια δεν παίρναμε νίκη τα Χριστούγεννα και φέτος τα καταφέραμε. Θα ήταν μη φυσιολογικό να μην είμαι ευχαριστημένος. Τον Μάϊο κρίνονται όλα. Τώρα έχουμε κενό για επτά ημέρες, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, και πολλά δύσκολα ματς μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Μετά την διακοπή θα είμαστε όλοι πίσω. Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλος τους οπαδούς της ΑΕΚ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.