Απόντος του Ντανιέλ Ποντένσε θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός αύριο (20/12, 20:30) την Κηφισιά.

Απόντος του Ντανιέλ Ποντένσε θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός αύριο (20/12, 20:30) την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως φυσικά και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή του Μαρόκου ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε επίσης εκτός τους Καμπελά και Μπρούνο, ενώ επιστρέφουν ο Ντάνι Γκαρθία (που εξέτισε την ποινή του στο ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή) και ο Μπιανκόν.

Αναλυτικά, στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το τελευταίο ματς του 2025 βρίσκονται οι Μπιανκόν, Έσε, Τσικίνιο, Κοστίνια, Γκαρθία, Καλογερόπουλος, Μαρτίνς, Μάνσα, Μουζακίτης, Νασιμέντο, Μπότης, Πιρόλα, Ορτέγκα, Ρέτσος, Ροντινέι, Σιπιόνι, Στρεφέτσα, Ταρέμι, Τζολάκης, Γιάρεμτσουκ, Γιαζίτζι, Βέζο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.