6ος νεότερος παίχτης που φτάνει σε αυτό το νούμερο - Σπουδαίος Greek Freak

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 29 πόντους οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στην νίκη με 116-99 επί των Μπρούκλιν Νετς, τερματίζοντας το σερί επτά ηττών που είχαν τα «ελάφια».

Στην τρίτη περίοδο, ο Έλληνας άσος ξεπέρασε τους 21.000 πόντους στην καριέρα του, και έγινε ο έκτος νεαρότερος παίκτης που το κατάφερε στα χρονικά του NBA (30 ετών και 358 ημερών). Οι μόνοι παίκτες που το έκαναν σε μικρότερη ηλικία είναι οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Κόμπι Μπράιαντ, Κέβιν Ντουράντ και Μάικλ Τζόρνταν.

Ο απολογισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο

29 πόντοι
11/13 δίποντα
1/2 τρίποντα
4/8 βολές
8 ριμπάουντ
2 ασίστ
2 κλεψίματα
2 λάθη
2 φάουλ
+27 στο +/-
σε 18:59

Δείτε τo show του Greek Freak

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.