Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην πολύκροτη υπόθεση Νεγκρέιρα και τις σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον αντιπρόεδρο της ένωσης διαιτητών.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην πολύκροτη υπόθεση Νεγκρέιρα και τις σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον αντιπρόεδρο της ένωσης διαιτητών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέρεθ:

«Δεν είναι φυσιολογικό η Μπαρτσελόνα να πληρώνει τον αντιπρόεδρο των διαιτητών περισσότερα από 8 εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα 17 ετών, όποιος και αν είναι ο λόγος. Μάλιστα η περίοδος αυτή ήταν, συμπτωματικά, και η καλύτερη αθλητική περίοδος της Μπαρτσελόνα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.