Μπαρτζώκας: «Αν νομίζουν αυτοί που κάνουν εκπομπές ότι ξέρουν καλύτερα την ομάδα…»
Ο Μπαρτζώκας απαντά στην κριτική για τον Ολυμπιακό, μιλά για μεταγραφή γκαρντ και αναλύει τα προβλήματα και τις απαιτήσεις ενόψει Παρί.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τοποθετήθηκε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο απέναντι στην κριτική που ασκείται τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην επιλογή να πάρει ο Βεζένκοφ το τελευταίο σουτ στο παιχνίδι του Μιλάνου. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ανέφερε ότι ενημερώθηκε για διαδικτυακές εκπομπές που ανέλυσαν τι «έπρεπε» να κάνει η ομάδα στην τελική επίθεση, σημειώνοντας με σαφή ενόχληση ότι όσοι κρίνουν απ’ έξω θεωρούν πως γνωρίζουν καλύτερα τη δομή και τις ανάγκες του συνόλου. «Αν νομίζουν αυτοί που κάνουν εκπομπές ότι ξέρουν καλύτερα την ομάδα, είναι σεβαστό. Απλά να μας πουν ποιοι είναι αυτοί που το έχουν κάνει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού, ο Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν ψάχνει απλώς έναν παίκτη με συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά έναν πραγματικά καλό γκαρντ που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο υψηλό επίπεδο της EuroLeague. Εξήγησε ότι ήδη έχουν γίνει εισηγήσεις για παίκτες, οι οποίες όμως δεν προχώρησαν είτε για οικονομικούς είτε για πρακτικούς λόγους. «Δεν θα κάνουμε το μεγάλο λάθος, αν δεν είμαστε σίγουροι, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε την κοινή γνώμη», τόνισε, επισημαίνοντας πως η προσαρμογή ενός νέου παίκτη στο απαιτητικό επίπεδο δεν είναι ποτέ δεδομένη.
Μιλώντας για τον επερχόμενο αγώνα με την Παρί, ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε το παιχνίδι των Γάλλων, τους οποίους χαρακτήρισε «καλύτερη επίθεση» της διοργάνωσης, δίνοντας έμφαση στη σημασία της υπομονής, της συγκέντρωσης και της καλής διαχείρισης της μπάλας. Τόνισε ότι τα λάθη στα τελευταία παιχνίδια κόστισαν και πως είναι κρίσιμο να περιοριστούν οι καταστάσεις ανοιχτού γηπέδου του αντιπάλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα των Πειραιωτών: ο ΜακΚίσικ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό, ο Γουόρντ θα δοκιμάσει την τελευταία στιγμή, ενώ ο Ντιλικίνα υπολογίζεται κανονικά.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.