Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό παίρνει πλέον μορφή, με τις πρώτες εξέδρες να υψώνονται και τις εργασίες να επιταχύνονται.

Οι εργασίες στον Βοτανικό προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, καθώς το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού αρχίζει πλέον να διαμορφώνεται ορατά, σύμφωνα με τις τελευταίες εικόνες από drone. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν ότι το έργο έχει μπει στη φάση όπου το «πράσινο» γήπεδο αποκτά πρώτο περίγραμμα, με τις εξέδρες σε δύο από τις τέσσερις πλευρές να έχουν ήδη σχηματιστεί, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται η κατασκευή στο ένα από τα δύο πέταλα.

Στο εργοτάξιο είναι εμφανής η παρουσία τουλάχιστον έξι γερανών, που εργάζονται ασταμάτητα για την ανύψωση των βασικών μεταλλικών και σκυροδετημένων τμημάτων της υποδομής. Η εικόνα του έργου δείχνει πως η πρόοδος είναι συνεχής και σαφής, επιβεβαιώνοντας ότι το νέο γήπεδο μπαίνει σε μια κρίσιμη φάση ανάπτυξης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, σε πρόσφατη δήλωσή του, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε ο Παναθηναϊκός να εισέλθει στο νέο του «σπίτι» το 2027, χρονιά που σηματοδοτεί έναν μεγάλο στόχο για τον σύλλογο και τους φιλάθλους του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.