Ο Μέσι ξανά στο σπίτι του, επισκέφθηκε το νέο Καμπ Νόου – «Ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω…»
Ο Λιονέλ Μέσι επισκέφτηκε το Καμπ Νόου και με ανάρτηση στα social media εκδήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στο γήπεδο που έζησε τα πάντα
Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στη Βαρκελώνη, και σε καμία περίπτωση δεν θα γινόταν να μην περάσει από το σπίτι του, το Καμπ Νόου. Εκεί όπου φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έγραψε το μεγαλύτερο κεφάλαιο της καριέρας του, κατακτώντας τα πάντα συλλογικό επίπεδο.
Έπειτα από την επίσκεψη αυτή, ο «Pulga» ανέβασε τις φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Χθες το βράδυ επέστρεψα σε ένα μέρος που μου λείπει με όλη μου την ψυχή. Ένα μέρος στο οποίο ήμουν πολύ χαρούμενος, όπου εσείς (οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα», με κάνατε να νιώθω τον πιο χαρούμενο άνθρωπο στον κόσμο. Ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω και όχι μόνο για να πω αντίο…».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.