Ο Εβάν Φουρνιέ ήταν άκρως ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του Κίναν Έβανς με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Κηφισιά.

Ο Εβάν Φουρνιέ ήταν άκρως ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του Κίναν Έβανς με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, υποδέχθηκε τον συμπαίκτη με συνθήματα στα αποδυτήρια του ΣΕΦ μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας (102-82) στην 6η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.