Ο Δημήτρης Πέλκας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Γιουνγκ Μπόις για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις (Πέμπτη 6/11, 22:00 – Γήπεδο Τούμπας), για την 4η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League, πλησιάζει προς το τέλος της και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεν έχει φρέσκα προβλήματα.

Το αντίθετο… Ο Μαντί Καμαρά ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας προπονήθηκε κανονικά, δίνοντας μία επιπλέον επιλογή στον Ράζβαν Λουτσέσκου για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Αντίθετα, ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Οι «ασπρόμαυροι» την Τέταρτη (5/11) θα προπονηθούν στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας. Τον Λουτσέσκου θα πλαισιώσει ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Οι Ελβετοί θα προπονηθούν στις 18:00, ενώ η δική τους συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 17:00.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.