Ο Κλεμάν Τουρπέν είναι ο διαιτητής που επέλεξε η UEFA για να ορίσει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν

Ο Κλεμάν Τουρπέν είναι ο διαιτητής που επέλεξε η UEFA για να ορίσει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν την ερχόμενη Τρίτη (4/11, 22:00), για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Βοηθοί του την Τρίτη θα είναι οι Νικολά Ντανός και Μπενζαμέν Παζ, τέταρτος ο Ρούντι Μπουκέ, ενώ στο VAR θα είναι οι Ζερόμ Μπρισάρ και Νικολά Ρενβίλ, όλοι τους Γάλλοι.

O Τουρπέν θα σφυρίξει για δεύτερη φορά αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την PSV μετά από την κόντρα τους στο Φίλιπς Στάντιον το 2021, όταν οι Ολλανδοί είχαν πάρει τη νίκη με 2-1 αλλά οι ερυθρόλευκοι είχαν πανηγυρίσει την πρόκριση στους 16 του Europa League χάρη στην επιτυχία τους με 1-0 στο πρώτο ματς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.