Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτές κεραίες στο εξωτερικό για Έλληνες παίκτες που μπορεί να επαναπατρίσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτές κεραίες στο εξωτερικό για Έλληνες παίκτες που μπορεί να επαναπατρίσει.

Ο Χρήστος Μανδάς αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που εκτιμά ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός, και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας δεν έχει αγωνιστεί φέτος, καθώς ο Μαουρίτσιο Σάρι προτιμά τον Προβεντέλ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στον Μανδά, ο οποίος θα επιθυμούσε να βρεθεί σε έναν σύλλογο όπου θα έχει ρόλο βασικού.

Στον Παναθηναϊκό, τη θέση του τερματοφύλακα καλύπτουν οι Ντραγκόβσκι και Λαφόν, ωστόσο και οι δύο έχουν παρουσιάσει ασταθείς εμφανίσεις, γεγονός που οδηγεί τη διοίκηση στην αναζήτηση ενός γκολκίπερ ικανού να προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα.

Ο Μανδάς θεωρείται ένας τέτοιος παίκτης, αν και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες να προχωρήσει η μεταγραφή του δεν είναι υπέρ των «πρασίνων». Παρ’ όλα αυτά, το τριφύλλι συνεχίζει να παρακολουθεί στενά Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, επιδιώκοντας να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζεται και η περίπτωση του Μανδά, ειδικά τώρα που δεν αποτελεί βασική επιλογή στη Λάτσιο.

Πρόσφατα, ιταλικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι και η Γουλβς ενδιαφέρεται για τον Έλληνα διεθνή, ενώ η Λάτσιο δεν φαίνεται να αντιτίθεται σε πιθανή παραχώρησή του. Ο Μανδάς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «λατσιάλι» τον περασμένο Μάρτιο, το οποίο έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2029. Μέχρι στιγμής, έχει φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας σε 32 αγώνες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.