Ο Ροσέτι κατέβηκε στα αποδυτήρια για να εκφράσει τον έντονο προβληματισμό του προς την διαιτητική ομάδα του αγώνα

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 6-1 από την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, με την εικόνα του αγώνα να αλλάζει έπειτα από την άδικη αποβολή του Σαντιάγκο Έσε στο 57ο λεπτό.

Σύμφωνα με τις ως ώρας πληροφορίες, μετά την λήξη του αγώνα, ο παρατηρητής της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, ο οποίος βρέθηκε στο «Μονζουίκ», κατέβηκε στα αποδυτήρια για να εκφράσει τον έντονο προβληματισμό του προς την διαιτητική ομάδα του αγώνα, προεξέχοντος του Ούρς Σνάιντερ για τις αποφάσεις τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.