Ο Παναιτωλικός σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 4-2 του ΟΦΗ με ανατροπή πανηγυρίζοντας την πρώτη του εντός έδρας νίκη

Ο Παναιτωλικός σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 4-2 του ΟΦΗ με ανατροπή πανηγυρίζοντας την πρώτη του εντός έδρας νίκη μετά από 19 συνεχόμενα παιχνίδια.

Η εξέλιξη

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης πέρασε χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να καταφέρουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ και οι φάσεις ήταν λιγοστές. Μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή στο 45λεπτό ήταν στο 30′ όταν ο Μανθάτης βρήκε τον Νους στην πλάτη της άμυνας αλλά το τελείωμα του Αργεντινού πέρασε αρκετά μέτρα άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Όσες συγκινήσεις δεν μας χάρισε το πρώτο μέρος, μας έδωσε το δεύτερο μισό. Στο 50′ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι με τον Νέιρα να νικάει από τα 11 μέτρα τον συμπατριώτη του Τσάβες και να δίνει το προβάδισμα στους Κρητικούς. Το χαμόγελο ωστόσο για τους “φιλοξενούμενους” δεν κράτησαν πολύ, καθώς στο 53′ ο Εστέμπαν έβγαλε την σέντρα ο Μίχαλακ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα αφού βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα του Χριστογιώργου με τους Αγρινιώτες να φτάνουν στην ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι όμως πήραν εκ νέου το προβάδισμα τον Νέιρα να δίνει πάρε βάλε στον Λαμπρόπουλο και ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1. Στο 63ο λεπτό όμως άλλαξε πλήρως το ρου της αναμέτρησης, όταν μετά από εναέρια μονομαχία ο Ανδρούτσος έπεσε άτσαλα πάνω στον Στάγιτς και ο κ. Κατοίκος αφού έδωσε πέναλτι απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον παίκτη του ΟΦΗ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ενκολόλο που δεν λάθεψε και έκανε το 2-2 για τον Παναιτωλικό.

Οι Αγρινιώτες μετά και την κόκκινη κάρτα που δέχθηκαν οι Κρητικοί αξιοποίησαν πλήρως το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 75′ έκαναν την ολική ανατροπή. Ο Μίχαλακ έβγαλε την μπαλιά προς τον Ενκολόλο, ο Καραχάλιος έκανε την προβολή για να κόψει αλλά τελικά… έστρωσε την μπάλα στον Εστεμπάν, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χριστογιώργου κάνοντας το 3-2. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πως έφτασαν στην ανατροπή συνέχισαν να πιέζουν και στο 80′ ο Ενκολόλο με πλασέ έγραψε το τελικό 4-2.

Παναιτωλικός (Γιάννη Αναστασίου): Τσάβες, Μαυρίας, Μανρίκε, Στάγιτς, Κόγιτς, Μπουχαλάκης, Ενκολόλο, Εστεμπάν, Ματσάν, Μίχαλακ, Αγκίρε

ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογιώργος, Μαρινάκης, Λαμπρόπουλος, Κρίμανσιτς, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Νους, Σαλσέδο, Νέιρα

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.