Θυμηθείτε την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Super League, όπου Τεττέη και Παντελίδης σκόραραν ενάντια...στην ομάδα που τους απέκτησε!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το μεγάλο «χτύπημα» κι αιφνιδιάζοντας τους εγχώριους ανταγωνιστές του, κατάφερε να κινηθεί κάτω από τα… ραντάρ και να «κλείσει» ως «πακέτο» απ’ την Κηφισιά του Ανδρέα Τεττέη και Παύλο Παντελίδη.

Σε ένα deal που θα αγγίξει τα 2,7 εκατ. ευρώ συνολικά ως προς το φιξ ποσό και για τους δύο και θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους στόχων και συμμετοχών που έχουν προβλεφθεί και για τους δύο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν κομβικότατο ρόλο στην φετινή, σπουδαία νίκη της Κηφισιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό, για την τρίτη αγωνιστική της Super League. Στο παιχνίδι που είχε πραγματοποιηθεί στο «Πανθεσσαλικό» στις 14 Σεπτεμβρίου, η Κηφισιά είχε κάνει μεγάλη ανατροπή και είχε επικρατήσει με 3-2 του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα και οι δύο είχαν σκοράρει!

Δείτε τα γκολ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.