Ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε στα ΜΜΕ μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ζάλγκιρις, στάθηκε σε κάτι πιο σημαντικό από το μπάσκετ

Ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε στα ΜΜΕ μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ζάλγκιρις για την 4η αγωνιστική της EuroLeague. Ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας με τον Σάσα Ομπράντοβιτς ξανά στον πάγκο, ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 2-2, ενώ η Ζάλγκιρις υπέστη την πρώτη της ήττα στη σεζόν.

Ωστόσο, ο Σέρβος φόργουορντ δεν στάθηκε μόνο στον αγώνα και στάθηκε σε κάτι πιο σημαντικό από το μπάσκετ. «Θα ήθελα να αναδείξω ένα πρόβλημα. Δεν έχω δει την κόρη μου 20 μέρες. Το πρόβλημα είναι οι γονείς που εκμεταλλεύονται θεσμούς, την αστυνομία, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, τους παιδικούς σταθμούς.

Καλώ όλους να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή και να αρχίσουμε να μιλάμε για αυτά τα θέματα. Είναι κάτι φρικτό. Είμαι τυχερός που έχω τη δυνατότητα να το πω δημόσια, και γι’ αυτό θέλω να αναδείξω το πρόβλημα. Σε όλους όσοι περνούν το ίδιο, θέλω να στείλω δύναμη, στήριξη και να τους πω να μείνουν πειθαρχημένοι, θετικοί και να μην κάνουν κάποια ανοησία».

Στη συνέχεια με σπασμένη φωνή ο Κάλινιτς ανέφερε: «Σ’ αγαπώ, αγάπη μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.