Άπαντες παρόντες στην άφιξη των πρασίνων στο ΣΕΦ

Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, οι αποστολές των δύο «αιωνίων» έφτασαν διαδοχικά στο φαληρικό γήπεδο.

Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν η πρώτη που μπήκε στο εσωτερικό του ΣΕΦ, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και το πούλμαν του Παναθηναϊκού. Τόσο ο Γκριγκόνις, όσο και ο Κουζέλογλου, όσο και ο Κέντρικ Ναν, θα βρίσκονται στον πάγκο των «πρασίνων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.