Αλιμπίγεβιτς: «Όσο είμαι προπονητής στην εθνική Σερβίας, δεν θα έχουμε νατουραλιζέ»
Ο νέος προπονητής της εθνικής Σερβίας ήταν κατηγορηματικός για την παρουσία νατουραλιζέ παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του
Τα όσα είπε ο νέος προπονητής της εθνικής Σερβίας στο μπάσκετ, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς
«Ευχαριστώ τον Θεό για όλα και που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω πολύ καλά ότι βρισκόμαστε σε μία χώρα στην οποία το μπάσκετ είναι το πιο δημοφιλές άθλημα και ότι τα μετάλλια εδώ είναι απαιτούμενο. Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος που ακολουθώ τα βήματα του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Χαίρομαι που δεν χρειάζεται να ξεκινήσω από το μηδέν. Υπάρχει ήδη ένα σύστημα εδώ. Η εθνική ομάδα έχει ανακτήσει τη δόξα της και οι παίκτες είναι χαρούμενοι», δήλωσε, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού που θα προσπαθήσει να εφαρμόσει.
«Ζούμε σε μια εποχή στην οποία τα πάντα βασίζονται στην ταχύτητα. Το μπάσκετ έχει αλλάξει περισσότερο τα τελευταία τρία χρόνια από ότι είχε αλλάξει στα προηγούμενα 15. Θα ήταν χαζό να πω ότι θα παίξουμε έτσι ή αλλιώς, διότι δεν γνωρίζουμε τους παίκτες που θα έχουμε διαθέσιμους», είπε.
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να δούμε κάποιον νατουραριζέ παίκτη στην ομάδα του: «Όχι, όσο είμαι εγώ προπονητής δεν θα συμβεί. Γνωρίζουμε τι είμαστε σαν χώρα και δεν θα ήμασταν αυτό αν είχαμε έναν νατουραλιζέ».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.