Χαμόγελα στην Εθνική Ελλάδας σκόρπισε η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αισθάνεται καλύτερα.

Χαμόγελα στην Εθνική Ελλάδας σκόρπισε η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αισθάνεται καλύτερα.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας νιώθει πλέον καλύτερα, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από ασθένεια που είχε θέσει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στους αγώνες με τη Σκωτία (09/10, 21:45) και τη Δανία (12/10, 21:45) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026. Πλέον, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του. Εθνική Ελλάδας

Ο 18χρονος εξτρέμ αναμένεται να φτάσει στη Γλασκώβη το βράδυ της Τρίτης (07/10), ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα νέα της “γαλανόλευκης”, η προετοιμασία της ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Στη συνέχεια, οι διεθνείς θα γευματίσουν και στις 16:30 είναι προγραμματισμένη η αναχώρησή τους από το “Ελ. Βενιζέλος” με προορισμό τη Σκωτία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.