Τα ξημερώματα της Δευτέρας επέστρεψε στην Ελλάδα ο Στέφανος Ντούσκος, φέρνοντας μαζί του δύο μετάλλια από το Παγκόσμιο.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας επέστρεψε στην Ελλάδα ο Στέφανος Ντούσκος, φέρνοντας μαζί του δύο ακόμη σημαντικές διακρίσεις από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στη Σαγκάη. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ ανδρών και το ασημένιο στα 500 μέτρα σπριντ, προσθέτοντας νέα σελίδα δόξας στη λαμπρή του καριέρα και επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου.

Στο πλευρό του ταξίδεψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Βασίλης Πολύμερος, ενώ κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον υποδέχθηκαν θερμά συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Παρά την προχωρημένη ώρα, τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να καταγράψουν τις πρώτες δηλώσεις του 27χρονου πρωταθλητή, ο οποίος εμφανίστηκε συγκινημένος και υπερήφανος για τις επιτυχίες του, τονίζοντας πως κάθε μετάλλιο αποτελεί δικαίωση για τη σκληρή δουλειά και τη συνέπεια που απαιτεί το άθλημά του.

Ο Ντούσκος, που χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο το 2020, συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο αθλητικής αφοσίωσης και επιμονής. Με σταθερές παρουσίες σε τελικούς διεθνών διοργανώσεων και συνεχή συλλογή μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ο Γιαννιώτης κωπηλάτης έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο λαμπρές φυσιογνωμίες του ελληνικού αθλητισμού, διατηρώντας αμείωτο το πάθος του για νέες κορυφές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.