Ιδανική πρεμιέρα για την Ζαλγκίρις στο Πριγκιπάτο, απέναντι στην περυσινή φιναλίστ της Euroleague.

Ιδανική πρεμιέρα για την Ζαλγκίρις στο Πριγκιπάτο, απέναντι στην περυσινή φιναλίστ της Euroleague. Οι Λιθουανοί μπήκαν με το… δεξί και με σπουδαίο «διπλό» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, σοκάροντας την Μονακό του Βασίλη Σπανούλη με το τελικό 89-84.

Ο «βομβαρδισμός» από τα 6,75 (12/25 τρίποντα) και η κυριαρχία της ρακέτας, εκεί όπου έλαμψε ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Μόουζες Ράιτ, με 21 πόντους, αποτέλεσαν τα κλειδιά της επιτυχίας για τη Ζαλγκίρις, η οποία πήρε το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά και δεν το έχασε μέχρι το φινάλε.

Τον Ράιτ ακολούθησε σε απόδοση ένας άλλος πρώην «ερυθρόλευκος», ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος με 14 πόντους και 2/4 τρίποντα, ενώ από τους Μονεγάσκους, που τα… έσπασαν από την περιφέρεια (5/18 τρίποντα), ξεχώρισε ο Μάικ Τζέιμς με 24 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-27, 35-45, 60-67, 84-89

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.