ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός τροπαίου, για το πρώτο Σούπερ Καπ

Η «αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου 2025-26 στην Α1 μπάσκετ των γυναικών είναι προγραμματισμένο να ανοίξει το Σαββατοκύριακο 4-5 Οκτωβρίου, ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός τροπαίου, πριν «ριχθούν στη μάχη» του πρωταθλήματος… Και αυτό γιατί οι δύο ομάδες θα «μονομαχήσουν» σήμερα (28/9) στην Άρτα για το Σούπερ Καπ, που είναι ένας νέος θεσμός στο γυναικείο μπάσκετ, καθώς διεξάγεται εφέτος για πρώτη φορά. Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν την παρελθούσα σεζόν το νταμπλ, ενώ το ηπειρωτικό συγκρότημα έφτασε ως τον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου, το οποίο διεξήχθη στο Ηράκλειο, όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 59-51.

Το 1ο Σούπερ Καπ γυναικών θα λάβει χώρα στο κλειστό Τ9 της Άρτας και θα αρχίσει στις 16:00. Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι Καρπάνος, Λιότσιος και Λιαρομμάτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.