Η Λίβερπουλ δεν θα τιμωρήσει τον Εκιτικέ, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Άρνε Σλοτ.

Τις προηγούμενες μέρες, πολλά ΜΜΕ της Αγγλίας ανέφεραν πως η Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένο με τον Ούγκο Εκιτικέ, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς κόντρα στην Σαουθάμπτον για το Λιγκ Καπ.

Αρκετά σενάρια έκαναν λόγο, πως ο σύλλογος θα θέσει εκτός ομάδας για δύο εβδομάδες τον Γάλλο επιθετικό.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς ο προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως Εκιτικέ δεν θα λάβει κανένα απολύτως πρόστιμο, δικαιολογώντας τον νεαρό επιθετικό των πρωταθλητών Αγγλίας!

Τα όσα είπε ο Σλοτ για τον Εκιτικέ

«Ο Ούγκο δεν έλαβε κανένα πρόστιμο. Μίλησα μαζί του. Ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τους συμπαίκτες του».

«Σε αυτόν τον σύλλογο επιτρέπεται να κάνεις λάθος χωρίς να σου επιβληθεί πρόστιμο. Είναι νέος, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος», ανέφερε ο προπονητής της Λίβερπουλ, βάζοντας τέλος στα αγγλικά Μέσα που θεωρούσαν δεδομένη την τιμωρία του Γάλλου σέντερ φορ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.