Τζένγκο: «Νιώθω… χαζή που άφησα ένα μετάλλιο να φύγει από τα χέρια μου»
Η Ελίνα Τζένγκο δεν έμεινε ικανοποιημένη από την 5η θέση που κατέλαβε στον τελικό του ακοντισμού στο Παγκοσμίο Πρωτάθλημα
H Ελίνα Τζένγκο κατέκτησε την 5η θέση στον τελικό του ακοντισμού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Ιαπωνία, με την Ελληνίδα αθλήτρια ωστόσο να μην μένει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, όπως άφησε να εννοηθεί και στις δηλώσεις της μετά τον μεγάλο τελικό.
Τα όσα δήλωσε ο Ελίνα Τζένγκο:
«Δεν μου αρέσει να εκφράζομαι έτσι για τον εαυτό μου, αλλά νιώθω «χαζή» που άφησα ένα μετάλλιο να φύγει έτσι από τα χέρια μου. Ο τελικός έκλεισε με μέτρα που μπορούσα να ρίξω. Δεν πτοούμαι, θα δουλέψω όσο το δυνατότερο μπορώ για το επόμενο Παγκόσμιο για να το κερδίσω.
Τίποτα δεν έλειψε, απλά μπήκα με καρδιά. Έπρεπε να μπω πιο συγκεντρωμένη. Στην πρώτη βολή έριξα κυριολεκτικά χάλια… Αυτό.. Θυμωμένη είμαι, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τις άλλες χρονιές δεν ήμουν καν στον τελικό. Ευχαριστώ τον Θεό που κατάφερα να μπω. Είμαι υγιής, τελείωσα μια τεράστια σεζόν με υγεία. Η αλήθεια είναι πως ήταν τελικός με ανατροπές. Έτσι είναι ο αθλητισμός, θέλει πείσμα και υπομονή».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.