Τσέλσι: Και επίσημα στα «μπλε» ο Γκαρνάτσο
Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, με τον Αργεντινό να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η ομάδα του Έντζο Μαρέσκα ολοκλήρωσε την απόκτηση του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ενισχύοντας θεαματικά την επιθετική της γραμμή. Ο 20χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που είχε μπει σε τροχιά αποχώρησης μετά τη ρήξη του με τον Ρούμπεν Αμορίμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο μέχρι το 2032 με τους «μπλε».
Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και κινήθηκε άμεσα, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν παίκτη με τεράστιο ταλέντο και προοπτική, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στα άκρα της επίθεσης.
Την προηγούμενη σεζόν ο Γκαρνάτσο κατέγραψε συνολικά 58 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό έντεκα γκολ και δέκα ασίστ.
🔵🇦🇷 Alejandro Garnacho: “It’s an incredible moment for my family and I to join this great club”.
“I can’t wait to get started. I watched the Club World Cup and to join the world champions is special, we’re the best team in the world! It’s amazing to be here”. pic.twitter.com/cxc0lUh6ev
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 30, 2025
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.