Άλβαρες: Εξετάζεται σοβαρά η περίπτωσή του από τον Παναθηναϊκό
Δημοσίευμα από την Ουρουγουάη, συνδέει τον Παναθηναϊκό με τον 25χρονο κεντρικό επιθετικό Αγκουστίν Άλβαρες.
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως «ανοίγει» ξανά τη δεξαμενή της Λατινικής Αμερικής για τον νέο του σέντερ φορ. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Φαμπιάν Μπερτολίνι και το «La Manana del Futbol» από την Ουρουγουάη, οι «πράσινοι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Αγκουστίν Άλβαρες της Σασουόλο.
Ο 25χρονος διεθνής φορ (συμπαίκτης του Φακούντο Πελίστρι στην εθνική Ουρουγουάης) δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, με την ιταλική ομάδα να έχει ξοδέψει 12 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Πενιαρόλ.
Η πορεία του στην Ευρώπη:
Σασουόλο: 23 συμμετοχές, περιορισμένος ρόλος.
Σαμπντόρια & Έλτσε (δανεικός): με την Έλτσε στη Segunda Division είχε 40 ματς, 9 γκολ και 2 ασίστ.
Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια περί πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη, κάτι που δείχνει ότι ο Άλβαρες φέρεται να εξετάζεται ως συμπληρωματική ή ανταγωνιστική λύση στη γραμμή κρούσης.
📌 ATENCIÓN | Panathinaikos se interesó en Agustín Álvarez Martínez.
➡ En el club griego quieren al delantero uruguayo y sería compañero de Facundo Pellistri. El Monza de Italia también está interesado en Álvarez Martínez.
📻 Información de @F_Bertolini en La Mañana del… pic.twitter.com/9S7FGmXtXM
— BUYSAN (@Buysan) August 26, 2025
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.