Ο εμβληματικός Παναγιώτης Γιαννάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ πριν από το παιχνίδι της Εθνικής με την Ιταλία

Ο εμβληματικός Παναγιώτης Γιαννάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ πριν από το παιχνίδι της Εθνικής με την Ιταλία για το τουρνουά “Ακρόπολις” στο ΟΑΚΑ (22/08, 20:00, ERTNEWS).

Ο “Δράκος” του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το τελευταίo παιχνίδι του τουρνουά “Ακρόπολις” ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία.

«Είναι λίγο διαφορετικά. Εκείνη την εποχή προσπαθούσαμε να βάλουμε τα παιδιά να καταλάβουν πώς να αντιδρούν μέσα από δύσκολες συνθήκες.

Αυτός ήταν ο λόγος, ο οποίος τα ματς δημιουργούσαν δύσκολες καταστάσεις για το γκρουπ. Μέσα στους αγώνες βρεθήκαμε έτοιμοι, σε ένα ματς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Ξεκινήσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Γαλλίας. Παρόλαυτά κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και το πήγαμε εκεί που θέλαμε. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση».

Δείτε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη στην κάμερα της ΕΡΤ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.