Έτοιμος για την πρώτη του φετινή εμφάνιση με την Εθνική ομάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το τουρνουά «Ακρόπολις» κάνει πρεμιέρα απόψε (20/8, 20:00) στο ΟΑΚΑ, με την Εθνική Ελλάδας να αντιμετωπίζει τη Λετονία στην πρώτη της δοκιμή μπροστά στο ελληνικό κοινό. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη, μπαίνει σε ρυθμούς αγωνιστικής προετοιμασίας ενόψει του EuroBasket 2025, θέλοντας να μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα.

Για την αναμέτρηση αυτή, ο Σπανούλης αποφάσισε να αφήσει εκτός πλάνων δύο παίκτες. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν θα είναι διαθέσιμοι, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να έχει στη διάθεσή του 14 παίκτες. Ο Τολιόπουλος δεν έχει προλάβει να κάνει αρκετές προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί, ώστε να είναι έτοιμος για το ματς με την Ιταλία (22/8, 20:00).

Το θετικό νέο για την Εθνική είναι η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη 14άδα. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αναμένεται να προσφέρει ποιότητα και ενέργεια, αποτελώντας το μεγάλο σημείο αναφοράς για τη «γαλανόλευκη» σε μια διοργάνωση που αποτελεί σημαντικό τεστ ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης του Σεπτεμβρίου.

Η σύνθεση της Εθνικής: Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκουνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Νίκος Χουγκάζ, Βαγγέλης Ζούγρης, Αλέξανδρος Σαμοντουροβ, Νάσος Μπαζίνας, Όμηρος Νετζήπογλου

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.